Onderzoek Chroom-6

ISO45001 certificaat behalen. Wat te doen?

Ik ben op zoek naar bedrijven die onderhoud plegen aan objecten waar (vermoedelijk) een Chroom-6 houdende coating op aanwezig is.

 

Specifiek

Om het specifiek te maken, zoek ik bedrijven die (incidenteel) te maken hebben met het verwijderen van Chroom-6 houdende coatings (stralen, schuren e.d.) of het bewerken van objecten waar een Chroom-6 houdende coating op aanwezig is denk dan aan lassen, slijpen, zagen, boren e.d.

Het onderzoek is gericht op projecten waarbij het gaat om enkele vierkante meters, dus ik ben niet opzoek naar bedrijven die hele bruggen kaal moeten maken om vervolgens een nieuwe coating op aan te brengen. Maar denk bijvoorbeeld aan schepen, machines, oude auto’s, onderhoud aan bruggen en kranen etc.

 

Incidenteel of regelmatig?

Ik ben erg benieuwd hoe men hier op dit moment mee omgaat, ook al is het maar één keer per jaar.

Komt u incidenteel of regelmatig in aanmerking met objecten waar (vermoedelijk) een Chroom-6 houdende coating op aanwezig is en wilt u dit met mij delen?

Uiteraard krijgt u de resultaten van het onderzoek dan van mij. En wellicht kan ik u een aantal (gratis) tips geven m.b.t. het werken aan Chroom-6 houdende objecten.

Wilt u mij helpen? Ik kom dan graag telefonisch met u in gesprek, het zal ongeveer een kwartiertje van uw tijd in beslag nemen.

Alvast bedankt, en ik hoop tot horens!

Met vriendelijke groet,

Martina Boltjes